Eigen rijder worden

Eigen rijder worden als ZZP chauffeur klinkt heel simpel (je verhuurt jezelf gewoon als vrachtwagenchauffeur) maar helaas: zo simpel is het helemaal niet!

Transportbedrijf

Als je als eigen rijder aan de slag wilt zijn er strenge eisen waar je aan moet voldoen. Zo heb je een eigen (koop, lease, huur) vrachtauto nodig waar een vergunning voor vereist  is. De weg om dit wel voor elkaar te krijgen is het oprichten van een eigen transportbedrijf. Ook dit gaat natuurlijk niet zomaar. Hier komen veel kosten bij kijken omdat een vergunning pas wordt verleent nadat het vakdiploma beroepsgoederenvervoer is behaald, en aan de eis van kredietwaardigheid word voldaan. Kortom dit is een lange en kostbare weg waarop vele chauffeurs die als eigen rijder aan de slag willen afhaken.

Eigen rijder worden kan makkelijker!

Om toch gewoon “eigen rijder” te worden en te gaan rijden met eigen vrachtwagen hebben wij een oplossing bedacht, namelijk het inhuren van een vervoersmanager. Hierdoor vervallen bijna alle kosten die komen kijken bij het halen van vakdiploma beroepsgoederenvervoer. ”Eigen rijder” worden via de bovenstaande manier: het oprichten van een transportbedrijf.

Uiteraard legaal!

Is de manier waarop wij Zzp chauffeurs snel en gemakkelijk de weg op krijgen zonder de bureaucratie en dure opleiding wel toegestaan? Het antwoord is simpel: ja! Maakt u zich geen zorgen: de methode waarop wij werken is niet alleen snel en goedkoop maar u voldoet ook 100% aan de wet.

Meer weten en snel aan de slag?

Snel aan de slag als zzp chauffeur? Neem meteen contact met ons op!

ZZP vrachtwagenchauffeur in Noorwegen

ZZP vrachtwagenchauffeur in Noorwegen

Wilt u een vraag stellen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Nieuwe informatie toegevoegd

We hebben de website van Chauffeursdienst P. van der Wal een update gegeven. Diverse informatie pagina’s zijn nu makkelijker vindbaar geworden onderaan in de site. Bovendien hebben we een nieuwe informaiepagina geplaatst over het rijden zonder....

> lees verder
Nieuwe website online

Vanaf vandaag is Chauffeursdienst P. van der Wal online te vinden met een nieuwe website! Deze is overzichtelijk en voorzien van bijgewerkte informatie. Via deze nieuwe website hopen we u nog beter te informeren over onze diensten voor Zzp-chauffeurs....

> lees verder
naar boven