• ZZP chauffers in het buitenland
  • ZZP-er chauffers in het buitenland actief
  • ZZP vrachtwagenchauffeur in het buitenland actief
  • Als vrachtwagenchauffeur in het buitenland rijden
  • Vrachtwagenchauffeur in het buitenland
  • Wagenpark P van der Wal chauffeursdiensten

Eigen rijder worden

Eigen rijder worden als ZZP chauffeur klinkt heel simpel (je verhuurt jezelf gewoon als ZZP-vrachtwagenchauffeur) maar helaas: zo simpel is het helemaal niet!

Eigen Rijder met Transportbedrijf?

Als je als eigen rijder aan de slag wilt zijn er strenge eisen waar je aan moet voldoen. Zo heb je een eigen (koop, lease, huur) vrachtauto nodig waar een vergunning voor vereist  is. De weg om dit wel voor elkaar te krijgen is het oprichten van een eigen transportbedrijf. Ook dit gaat natuurlijk niet zomaar. Hier komen veel kosten bij kijken omdat een vergunning pas wordt verleent nadat het vakdiploma beroepsgoederenvervoer is behaald, en aan de eis van kredietwaardigheid word voldaan. Kortom dit is een lange en kostbare weg waarop vele chauffeurs die als eigen rijder aan de slag willen afhaken.

Eigen rijder worden kan makkelijker!

Om toch gewoon “eigen rijder” te worden (en te gaan rijden met eigen vrachtwagen) hebben wij een oplossing bedacht, namelijk het inhuren van een vervoersmanager. Hierdoor vervallen bijna alle kosten die komen kijken bij het halen van vakdiploma beroepsgoederenvervoer. ”Eigen rijder” worden via de bovenstaande manier: het oprichten van een transportbedrijf.

Uiteraard legaal!

Is de manier waarop wij ZZP chauffeurs snel en gemakkelijk de weg op krijgen zonder de bureaucratie en dure opleiding wel toegestaan? Het antwoord is simpel: ja! Maakt u zich geen zorgen: de methode waarop wij werken is niet alleen snel en goedkoop maar u voldoet ook 100% aan de wet. Eigen rijder worden is door ons voor veel meer vrachtwagenchauffers zonder vergunning mogelijk geworden!

Meer weten en snel aan de slag?

Snel aan de slag als eigen rijder chauffeur? Neem meteen contact met ons op!

ZZP vrachtwagenchauffeur in Noorwegen

ZZP vrachtwagenchauffeur in Noorwegen

Wilt u een vraag stellen?

Uw naam
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Meer ZZP-chauffers aan de slag als eigen rijder

Als Chauffeursdienst P. van der Wal willen onze missie nog eens extra duidelijk maken. Wij balen van het feit dat het, in tegenstelling tot vele andere beroepen, voor vrachtwagenchauffeurs zo lastig is om ZZP-er te worden. Al jaren geleden zijn we begonnen....

> lees verder
Nieuwe informatie toegevoegd

We hebben de website van Chauffeursdienst P. van der Wal een update gegeven. Diverse informatie pagina’s zijn nu makkelijker vindbaar geworden onderaan in de site. Bovendien hebben we een nieuwe informaiepagina geplaatst over het rijden zonder....

> lees verder