ZZP chauffeur zonder vergunning

U bezoekt deze pagina waarschijnlijk omdat u als Zzp chauffeur aan de slag wilt maar niet beschikt over de benodigde vergunning (vergunning transport voor derden). Of u wilt als transporteur een chauffeur inhuren als Zzp-er maar u weet dat deze chauffeur niet mag rijden onder uw eigen vergunning transport voor derden. En nu zoekt u een oplossing voor dit probleem want een Zzp chauffeur zonder vergunning kan niet zomaar aan de slag. Of toch wel?

Onze oplossing voor ZZP chauffeurs zonder vergunning

Wij zagen jaren gelden al in dat de regels rond de vergunning transport voor derden een groot probleem zou worden voor de logistieke sector. Wij zijn op zoek gegaan naar een manier om de problemen die hiermee ontstonden op te lossen. Voor veel Zzp chauffeurs is het namelijk zo goed als onmogelijk om in het bezit te komen van de vergunning transport voor derden omdat de eisen erg zwaar zijn.

Snel en zonder hoge kosten aan de slag

Na veel onderzoek, gesprekken en juridische uitdagingen zijn wij erin geslaagd een 100% legale constructie te bedenken waardoor de ZZP chauffeur zonder vergunning snel aan de slag kan! Het probleem dat chauffeurs niet kunnen worden ingezet door het ontbreken van de vergunning en de mogelijkheden een eigen transportbedrijf op te zetten is hiermee verleden tijd!

Meer weten? Of meteen als chauffeur zonder vergunning aan de slag?

Neem contact met ons op en wij zorgen dat u of uw beoogde ZZP chauffeur snel voor u onderweg kan!

Als ZZP chauffeur in het buitenland kom je nog eens ergens!

Als ZZP chauffeur in het buitenland kom je nog eens ergens!

Wilt u een vraag stellen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Nieuwe informatie toegevoegd

We hebben de website van Chauffeursdienst P. van der Wal een update gegeven. Diverse informatie pagina‚Äôs zijn nu makkelijker vindbaar geworden onderaan in de site. Bovendien hebben we een nieuwe informaiepagina geplaatst over het rijden zonder....

> lees verder
Nieuwe website online

Vanaf vandaag is Chauffeursdienst P. van der Wal online te vinden met een nieuwe website! Deze is overzichtelijk en voorzien van bijgewerkte informatie. Via deze nieuwe website hopen we u nog beter te informeren over onze diensten voor Zzp-chauffeurs....

> lees verder
naar boven