• ZZP chauffers in het buitenland
  • ZZP-er chauffers in het buitenland actief
  • ZZP vrachtwagenchauffeur in het buitenland actief
  • Als vrachtwagenchauffeur in het buitenland rijden
  • Vrachtwagenchauffeur in het buitenland
  • Wagenpark P van der Wal chauffeursdiensten

ZZP chauffeur worden zonder vergunning

U bezoekt deze pagina waarschijnlijk omdat u Zzp chauffeur wil worden maar niet beschikt over de benodigde vergunning (vergunning transport voor derden). Of u wilt als transporteur een Zzp vrachtwagenchauffeur inhuren, maar u weet dat deze chauffeur niet mag rijden onder uw eigen vergunning transport voor derden. En nu zoekt u een oplossing voor dit probleem want een Zzp chauffeur zonder vergunning kan niet zomaar aan de slag. Of toch wel?

Onze oplossing voor ZZP chauffeurs zonder vergunning

Wij zagen jaren gelden al in dat de regels rond de vergunning transport voor derden een groot probleem zouden worden voor de logistieke sector. Wij zijn op zoek gegaan naar een manier om de problemen die hiermee ontstonden op te lossen voor wie ZZP chauffeur wil worden of er een nodig heeft. Voor veel Zzp chauffeurs, ook wel eigen rijder genoemd, is het namelijk zo goed als onmogelijk om in het bezit te komen van de vergunning transport voor derden omdat de eisen erg zwaar zijn.

Snel en zonder hoge kosten aan de slag

Na veel onderzoek, gesprekken en juridische uitdagingen zijn wij erin geslaagd een 100% legale constructie te bedenken waardoor de ZZP chauffeur zonder vergunning snel aan de slag kan! Het probleem dat vrachtwagenchauffers niet kunnen worden ingezet door het ontbreken van de vergunning en de mogelijkheden een eigen transportbedrijf op te zetten is hiermee verleden tijd! Door ons zijn al tientallen ZZP vrachtwagenchauffers aan de slag!

Meer weten? Of meteen ZZP chauffeur worden, zonder vergunning?

Neem contact met ons op en wij zorgen dat u of uw beoogde ZZP chauffeur snel voor u onderweg kan!

Als ZZP chauffeur in het buitenland kom je nog eens ergens!

Als ZZP chauffeur in het buitenland kom je nog eens ergens!

Wilt u een vraag stellen?

Uw naam
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Meer ZZP-chauffers aan de slag als eigen rijder

Als Chauffeursdienst P. van der Wal willen onze missie nog eens extra duidelijk maken. Wij balen van het feit dat het, in tegenstelling tot vele andere beroepen, voor vrachtwagenchauffeurs zo lastig is om ZZP-er te worden. Al jaren geleden zijn we begonnen....

> lees verder
Nieuwe informatie toegevoegd

We hebben de website van Chauffeursdienst P. van der Wal een update gegeven. Diverse informatie pagina’s zijn nu makkelijker vindbaar geworden onderaan in de site. Bovendien hebben we een nieuwe informaiepagina geplaatst over het rijden zonder....

> lees verder