• ZZP chauffers in het buitenland
  • ZZP-er chauffers in het buitenland actief
  • ZZP vrachtwagenchauffeur in het buitenland actief
  • Als vrachtwagenchauffeur in het buitenland rijden
  • Vrachtwagenchauffeur in het buitenland
  • Wagenpark P van der Wal chauffeursdiensten

Rijden zonder NIWO vergunning

Als je als ZZP chauffeur aan de slag wilt maar niet beschikt over een eurovergunning van de NIWO zou dat niet mogelijk zijn. Een bedrijf dat beroepsgoederenvervoer uitvoert kan volgens veel bronnen niet legaal rijden zonder NIWO Vergunning. Maar is dat wel zo?

Oplossing om te rijden zonder NIWO vergunning

 Wij hebben een oplossing om te zorgen dat je als ZZP chauffeur toch gewoon legaal aan de slag kan als eigen rijder. We hebben ons meer dan eens grondig verdiept in de wetgeving en zijn daarbij tot de conclusie gekomen dat de wet wel degelijk mogelijkheden bied om te rijden zonder NIWO vergunning oftewel de eurovergunning. Sterker nog: je kan binnen enkele dagen aan de slag als zpp chauffeur! Neem gewoon even contact met ons op om het te regelen!

Vergunning erg kostbaar

Het behalen van een NIWO eurovergunning is behoorlijk kostbaar en bovendien een behoorlijk zware opleiding. Niet elke chauffeur die prima bekwaam is om te rijden is bij machte te voldoen aan deze regelgeving. Hierdoor is het voor vele goede chauffeurs onmogelijk om als eigen rijder te starten. Zoals hierboven al vermeld: door de wet goed na te pluizen hebben wij een oplossing gevonden voor deze chauffeurs die eigenlijk gewoon de weg op moeten ondanks dat ze geen eigen NIWO vergunning kunnen verkrijgen.

Geen onwettige constructie

De precieze werkwijze maken we graag bekend als je contact met ons opneemt. Er wordt gebruik gemaakt van een geheel volgens de wet mogelijk gemaakte constructie. Geen zorgen dus want rijden zonder niwo eurovergunning is gewoon legaal en toegestaan.

Wilt u een vraag stellen?

Uw naam
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Meer ZZP-chauffers aan de slag als eigen rijder

Als Chauffeursdienst P. van der Wal willen onze missie nog eens extra duidelijk maken. Wij balen van het feit dat het, in tegenstelling tot vele andere beroepen, voor vrachtwagenchauffeurs zo lastig is om ZZP-er te worden. Al jaren geleden zijn we begonnen....

> lees verder
Nieuwe informatie toegevoegd

We hebben de website van Chauffeursdienst P. van der Wal een update gegeven. Diverse informatie pagina’s zijn nu makkelijker vindbaar geworden onderaan in de site. Bovendien hebben we een nieuwe informaiepagina geplaatst over het rijden zonder....

> lees verder