• ZZP chauffers in het buitenland
  • ZZP-er chauffers in het buitenland actief
  • ZZP vrachtwagenchauffeur in het buitenland actief
  • Als vrachtwagenchauffeur in het buitenland rijden
  • Vrachtwagenchauffeur in het buitenland
  • Wagenpark P van der Wal chauffeursdiensten

Opdrachtgevers

U bent transporteur en u wilt legaal, zonder problemen en/of risico’s, een zzp-chauffeur inhuren?

Legaal werken met zzp-chauffeurs

Hebt u als transportbedrijf in het beroepsgoederenvervoer een zzp-chauffeur op het oog en wilt u hem graag aan de rit? Chauffeursdienst P. van der Wal regelt het voor u. Wij nemen u graag een hoop zorgen uit handen. Met onze hulp maakt u zorgeloos, probleemloos én volkomen legaal gebruik van de flexibele inzet van een zzp-chauffeur.

Eis van dienstbetrekking

U loopt als transportonderneming geen enkel risico. Wij controleren zorgvuldig of de betrokken chauffeur in het bezit is van alle papieren die vereist zijn voor een Verklaring van Terbeschikkingstelling. Daarmee voldoet hij aan de zogenaamde eis van dienstbetrekking in de Wet wegvervoer goederen (Wwg, art. 2.11).

Contact met Chauffeursdienst P. van der Wal

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag of opmerking over Chauffeursdienst P. van der Wal? Neem vrijblijvend contact op via info@chauffeursdienstpvanderwal.nl of ga naar contact.

Wilt u een vraag stellen?

Uw naam
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Meer ZZP-chauffers aan de slag als eigen rijder

Als Chauffeursdienst P. van der Wal willen onze missie nog eens extra duidelijk maken. Wij balen van het feit dat het, in tegenstelling tot vele andere beroepen, voor vrachtwagenchauffeurs zo lastig is om ZZP-er te worden. Al jaren geleden zijn we begonnen....

> lees verder
Nieuwe informatie toegevoegd

We hebben de website van Chauffeursdienst P. van der Wal een update gegeven. Diverse informatie pagina’s zijn nu makkelijker vindbaar geworden onderaan in de site. Bovendien hebben we een nieuwe informaiepagina geplaatst over het rijden zonder....

> lees verder