• ZZP chauffers in het buitenland
  • ZZP-er chauffers in het buitenland actief
  • ZZP vrachtwagenchauffeur in het buitenland actief
  • Als vrachtwagenchauffeur in het buitenland rijden
  • Vrachtwagenchauffeur in het buitenland
  • Wagenpark P van der Wal chauffeursdiensten

ZZP chauffeur gezocht

U wilt een ZZP chauffeur aan het werk hebben om (tijdelijk) extra capaciteit aan uw bedrijf toe te kennen? Dan zult u merken dat de wetgeving rond het inhuren van een ZZP chauffeur u en de chauffeur zeer beperken in de mogelijkheden.

ZZP Chauffeur kan niet zomaar voor u werken

Transportbedrijven hebben een vergunning nodig om hun werkzaamheden te mogen verrichten. Door deze vergunning valt het transportbedrijf onder de wet wegvervoer goederen en dus alleen maar gebruik mag maken van chauffeurs die bij hen in dienstbetrekking zijn. Uitzondering hierop zijn chauffeurs die terbeschikking zijn gesteld door een aangewezen instelling en chauffeurs via “colegiale inleen”. Wanneer u dus een Zzp-er en freelance chauffeur aantrekt mag deze niet op de bestaande vergunning rijden maar moet deze zelf een vergunning hebben of een verklaring van terbeschikkingstelling. Echter is het traject om een vergunning te verkrijgen kostbaar en tijdrovend. Logisch dus dat veel Zzp chauffeurs er voor kiezen om deze stap niet te maken. Het probleem dat is veel zzp chauffeurs worden gezocht blijft mede hierdoor dus bestaan en wordt nu de economie aantrekt alleen maar groter!

Maar hoe kan U dan toch gebruik maken van een ZZP chauffeur?

Chauffeursdienst P. van der Wal heeft een oplossing voor dit probleem. Als u een chauffeur heeft gevonden zonder de benodigde vergunning maar u wilt toch graag gebruik maken van deze persoon dan kunnen wij dit probleemloos mogelijk maken! Wij hebben een constructie bedacht waardoor de zzp chauffeur legaal  voor u kan rijden zonder dat de chauffeur of u daar lastige aanvragen, opleidingen en hoge kosten voor hoeven te maken. De constructie is volledig legaal en u en de zzp chauffeur lopen dus geen enkel risico.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie en om eventueel uw vragen te stellen. 

Wilt u een vraag stellen?

Uw naam
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Meer ZZP-chauffers aan de slag als eigen rijder

Als Chauffeursdienst P. van der Wal willen onze missie nog eens extra duidelijk maken. Wij balen van het feit dat het, in tegenstelling tot vele andere beroepen, voor vrachtwagenchauffeurs zo lastig is om ZZP-er te worden. Al jaren geleden zijn we begonnen....

> lees verder
Nieuwe informatie toegevoegd

We hebben de website van Chauffeursdienst P. van der Wal een update gegeven. Diverse informatie pagina‚Äôs zijn nu makkelijker vindbaar geworden onderaan in de site. Bovendien hebben we een nieuwe informaiepagina geplaatst over het rijden zonder....

> lees verder