• ZZP chauffers in het buitenland
  • ZZP-er chauffers in het buitenland actief
  • ZZP vrachtwagenchauffeur in het buitenland actief
  • Als vrachtwagenchauffeur in het buitenland rijden
  • Vrachtwagenchauffeur in het buitenland
  • Wagenpark P van der Wal chauffeursdiensten

Geschiedenis

Ik ben in 1968 in Delfzijl geboren. Al op zeer jonge leeftijd wist ik dat ik chauffeur wilde worden. Als zoon van een chauffeur, ben ik opgegroeid tussen “eigen rijders”. Ik had dan ook maar één doelstelling voor ogen, namelijk zelfstandig transportondernemer worden. 

Eigen transportbedrijf

In 1989 heb ik mezelf als zelfstandig ondernemer in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. In eerste instantie als truckverhuurder en in 1991 ben ik een transportbedrijf begonnen na het halen van vakdiploma beroepsgoederen vervoer.

Als ZZP chauffeur starten

In het jaar 2000 ben ik gestopt als "eigen rijder", nadat twee opdrachtgevers failliet zijn gegaan en laatste opdrachtgever had een reorganisatie wat voor mij niet gunstig was. Na enkele jaren in loondienst te hebben gewerkt, begon het ondernemerschap toch weer te kriebelen. In 2006 ben ik dan ook weer voor mezelf begonnen; ditmaal als zogenoemde Zzp-chauffeur.

Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt gehad van deze stap! 

Mijn eerste definitieve NIWO vergunning

Mijn eerste definitieve NIWO vergunning

Wilt u een vraag stellen?

Uw naam
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Meer ZZP-chauffers aan de slag als eigen rijder

Als Chauffeursdienst P. van der Wal willen onze missie nog eens extra duidelijk maken. Wij balen van het feit dat het, in tegenstelling tot vele andere beroepen, voor vrachtwagenchauffeurs zo lastig is om ZZP-er te worden. Al jaren geleden zijn we begonnen....

> lees verder
Nieuwe informatie toegevoegd

We hebben de website van Chauffeursdienst P. van der Wal een update gegeven. Diverse informatie pagina‚Äôs zijn nu makkelijker vindbaar geworden onderaan in de site. Bovendien hebben we een nieuwe informaiepagina geplaatst over het rijden zonder....

> lees verder